Informații privitoare la livrare:

Termenul de livrare este de 5-10 zile lucrătoare, socotit de la data confirmarii comenzii dumneavoastră. Acest termen este orientativ, el putând fi modificat din motive independente de voința noastră. În orice condiții, inclusiv în situație de forță majoră și sub sancțiunea de a vă returna sumele plătite, termenul de livrare nu va depăși 30 de zile, socotit de la data confirmarii comenzii dumneavoastră.

Taxa de Transport prin DPD Curier este de 25 lei.

Livrarea se face de către Curier, la Domiciliul Clientului, de regulă în 48 de ore de la expedierea Comenzii, și poate ajunge la destinație după maximum 96 de ore, pentru livrarea în zona rurală. CURIERUL NU PERMITE DESFACEREA COLETULUI INAINTE DE ACHITARE.

Coletul poate fi ridicat de orice membru al familiei, după achitarea sumei de plată către Agentul Curier, în cazul în care ați optat pentru varianta Ramburs.

La receptionarea comenzilor achitate (Ordin de plata, card online) este obligatoriu prezentarea unui act de identitate:

- Pentru persoane fizice este necesara prezentarea unui act de identitate
- Pentru persoane juridice este necesara prezentarea unui act de identitate si imputernicire sau stampila din partea firmei.

Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, în timpul transportului revine societății de curierat sau transportatorului conform legislației locale în vigoare. Produsele vor fi înlocuite de către noi dacă se va face dovada culpei noastre și vom fi înștiințați în timp util.