Termeni si conditii

ATENTIE! Alegand cele mai ieftine produse de pe site sunteti de acord sa primiti cele mai ieftine materiale (poliester, microfibra), de cea mai slaba calitate a materiei prime si a manoperei, produse cu o durata de utilizare foarte mica, imprimeuri care se pot sterge (prin atingere sau in urma spalarii). Toate produsele sub 150 lei fac parte din aceasta atentionare (mai putin cele despre care se specifica altceva in descriere: de exemplu lenjeriile din bumbac la 99 lei).

1. DEFINITII
CONTINUT are urmatoarea definitie:• toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;• continutul oricarui email trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre un angajat/colaborator Lenjerii Romanesti prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;• orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al Lenjerii Romanesti UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contact, specificate sau nu de catre acesta;• informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre Lenjerii Romanesti intr-o anumita perioada;• informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Lenjerii Romanesti are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;• date referitoare la Lenjerii Romanesti, sau alte date privilegiate ale acesteia.

PRODUSE si SERVICII – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in COMANDA, care urmeaza a fi furnizate de catre Lenjerii Romanesti, CLIENTULUI ca urmare a incheierii CONTRACTULUI.

UTILIZATOR: reprezinta persoana fizica sau juridica care are sau obtine acces la CONTINUTUL SITE-ului, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Lenjerii Romanesti (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre Lenjerii Romanesti si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

CLIENT: persoana fizica sau juridica sau orice entitate juridica care isi face un CONT in SITE si efectueaza o COMANDA.
COMANDA: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii SITE-ULUI de catre un CLIENT, prin care CLIENTUL transmite catre Lenjerii Romanesti intentia sa de a achizitiona PRODUSE si SERVICII de pe SITE. Rezervarea unui PRODUS accesand SITE-ul nu reprezinta o COMANDA.

CONTRACT: reprezinta o COMANDA confirmata de catre Lenjerii Romanesti, prin care Lenjerii Romanesti este de acord sa livreze CLIENTULUI PRODUSE si SERVICII, iar CLINETUL este de acord sa efectueze plata acestora.

TRANZACTIE – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui PRODUS si/sau SERVICIU de catre Lenjerii Romanesti CLIENTULUI, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Lenjerii Romanesti, indiferent de modalitatea de livrare.

TAXA DE TIMBRU VERDE – valoarea exprimata in lei, platita de catre Lenjerii Romanesti catre societatea autorizata cu preluarea operatiunilor de colectare, transport si valorificare/reciclare a deseurilor echipamentelor electrice si electronice, astfel cum este prevazut de legislatia in vigoare.

NEWSLETTER - mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic (email, SMS), asupra PRODUSELOR/SERVICIILOR si/sau promotiilor desfasurate de catre Lenjerii Romanesti intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea Lenjerii Romanesti cu referire la informatiile continute de acesta.

UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii Lenjerii Romanesti.

UTILIZATORII/CLIENTII acestui SITE sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare urmatoare.


2. POLITICA DE VANZARE ONLINE
Toate informatiile folosite pentru descrierea PRODUSELOR si/sau a SERVICIILOR disponibile pe SITE (imagini statice/dinamice/prezentari multimedia/etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Lenjerii Romanesti, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Promotiile/ofertele prezente pe SITE sunt valabile intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.
Accesul in vederea efectuarii unei COMENZII ii este permis oricarui CLIENT/UTILIZATOR. Pentru motive justificate Lenjerii Romanesti isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul CLIENTULUI/UTILIZATORULUI in vederea efectuarii unei COMENZI si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii CLIENTULUI/UTILIZATORULUI pe SITE, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Lenjerii Romanesti. In oricare dintre aceste cazuri, CLIENTUL/UTILIZATORUL se poate adresa Departamentului Relatii cu clientii al Lenjerii Romanesti, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

Prin lansarea unei COMENZI pe SITE, CLIENTUL este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau email) prin care Lenjerii Romanesti isi deruleaza operatiunile pe SITE.

Lenjerii Romanesti nu considera in nici un moment o COMANDA neconfirmata de catre Lenjerii Romanesti ca avand valoarea unui CONTRACT.

Notificarea primita de catre CLIENT, imediat dupa efectuarea COMENZII are rol de informare si nu reprezinta confirmarea COMENZII. Aceasta notificare se face electronic (email) sau telefonic.
Pentru motive justificate, Lenjerii Romanesti isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea PRODUSELOR si/sau SERVICIILOR din COMANDA. Daca modificam cantitatea de PRODUSE si/sau SERVICII din COMANDA, vom anunta CLIENTUL la adresa de email sau la numarul de telefon puse la dispozitia Lenjerii Romanesti la efectuarea COMENZII si vom returna suma achitata.

CONTRACTUL se considera incheiat intre Lenjerii Romanesti si CLIENT in momentul primirii de catre CLIENT de la Lenjerii Romanesti, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de confirmare a COMENZII. Asadar, CONTRACTUL intra in vigoare la confirmarea COMENZII de catre un reprezentant Lenjerii Romanesti.

Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Lenjerii Romanesti pe SITE vor sta la baza CONTRACTULUI astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre furnizorii Lenjerii Romanesti.

Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii si cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII/CLIENTII.


3. COMANDA
CLIENTUL/UTILIZATORUL poate efectua COMENZI pe SITE, prin adaugarea PRODUSELOR si/sau SERVICIILOR dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza COMANDA efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un PRODUS si/sau un SERVICIU este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui PRODUS/SERVICIU in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii COMENZII, nu atrage dupa sine inregistrarea COMENZII, implicit nici rezervarea automata a PRODUSULUI/SERVICIULUI.
Prin finalizarea COMENZII, CLIENTUL consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare online, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii COMENZII.
Prin finalizarea COMENZII, CLIENTUL consimte ca Lenjerii Romanesti poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil/agreat de Lenjerii Romanesti, in orice situatie in care este necesara contactarea CLIENTULUI.

Lenjerii Romanesti poate anula COMANDA efectuata de catre CLIENT, in urma unei notificari prealabile adresate CLIENTULUI, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri: 1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului CLIENTULUI, a Tranzactiei, in cazul platii online; 2. invalidarea Tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de catre Lenjerii Romanesti, in cazul platii online; 3. datele furnizate de catre CLIENT, pe SITE sunt incomplete si/sau incorecte; 4. clientul a realizat in trecut alte comenzi pe care nu le-a ridicat.


4. PRETUL PRODUSELOR SI SERVICIILOR
Toate preturile aferente PRODUSELOR si/sau SERVICIILOR prezentate pe SITE sunt exprimate in lei (RON).
In cazul platilor online Lenjerii Romanesti nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de catre CLIENT, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai CLIENTUL.

Pretul poate fi modificat de catre Lenjerii Romanesti, in orice moment, fara preaviz.

Lenjerii Romanesti atentioneaza asupra faptului ca exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale SITE-ului sau erori, pretul afisat pe SITE poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, Lenjerii Romanesti va informa CLIENTUL asupra pretului corect. De asemenea, o COMANDA pentru un produs cu pretul afisat gresit nu va fi expediata decat in cazul in care CLIENTUL doreste COMANDA la pretul corect. De asemenea, comenzile calculate gresit de catre sistemul 1+1 GRATIS nu vor fi expediate DECAT cu pretul corect recalculat manual conform descrierii ofertei 1+1 GRATIS.


5. MODALITATEA DE LIVRARE
PRODUSUL va fi livrat CLIENTULUI in sistem de curierat door-to-door catre CLIENT.
Lenjerii Romanesti va asigura ambalarea corespunzatoare a PRODUSELOR si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
Lenjerii Romanesti va efectua livrarea PRODUSELOR si prestarea SERVICIILOR numai pe teritoriul Romaniei.
In cazul in care nu poate executa CONTRACTUL din cauza ca PRODUSUL nu este diponibil, Lenjerii Romanesti va informa CLIENTUL despre aceasta situatie. Lenjerii Romanesti poate livra CLIENTULUI un PRODUS similar avand acelasi pret, in situatia in care PRODUSUL solicitat initial nu este disponibil, numai dupa informarea si cu acordul CLIENTULUI.

Detaliile de livrare a PRODUSELOR/SERVICIILOR incluzand, dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii, nu constituie o obligatie contractuala din partea Lenjerii Romanesti, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.


6. MODALITATEA DE PLATA
Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare COMANDA. Lenjerii Romanesti va emite catre CLIENT o factura-proforma pentru PRODUSELE si SERVICIILE ce urmeaza a fi livrate, obligatia CLIENTULUI fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Pentru o corecta comunicare a facturii aferente COMENZII, CLIENTULUI ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din CONTUL sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei COMENZI, existente in CONT.
In cazul in care un PRODUS si/sau SERVICIU comandat de catre CLIENT, nu poate fi livrat de catre Lenjerii Romanesti, acesta din urma va informa CLIENTUL asupra acestui fapt si va returna in contul CLIENTULUI contravaloarea PRODUSULUI si/sau SERVICIULUI, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Lenjerii Romanesti a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care CLIENTUL si-a exprimat in mod expres intentia de retragere din CONTRACT.


7. TRANSFERUL PROPRIETATII PRODUSELOR
In afara de cazul in care este agreat de catre Lenjerii Romanesti si CLIENT diferit, proprietatea asupra PRODUSELOR va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea CLIENTULUI in locatia indicata in COMANDA (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de catre Curier).


8. DREPTUL DE RETRAGERE
Informatii despre dreptul de retragere se gasesc in pagina cu informatii aferente returnarii de produse.

9. PUBLICITATE
NEWSLETTERELE Lenjerii Romanesti sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de Lenjerii Romanesti. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

In momentul in care, CLIENTUL isi creaza un CONT pe SITE, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de NEWSLETTERE. Optiunea cu privire la acordul exprimat de catre CLIENT, poate fi modificata in orice moment.
Renuntarea la primirea NEWSLETTERE-lor de catre CLIENT sau UTILIZATOR se poate face in orice moment folosind legatura special destinata din cadrul oricarui NEWSLETTER.
Renuntarea la primirea NEWSLETTERE-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul document.

10. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA
Lenjerii Romanesti poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea COMENZII, cu informarea CLIENTULUI, nefiind necesar acordul acestuia.
Lenjerii Romanesti va fi intotdeauna responsabil fata de CLIENT pentru toate obligatiile contractuale.

11. INFORMATII LEGALE
11.1. RASPUNDERE Lenjerii Romanesti
Lenjerii Romanesti nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care CLIENTUL sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Lenjerii Romanesti a oricarei din obligatiile sale conform COMENZII si pentru daune care rezulta din utilizarea PRODUSELOR si SERVICIILOR dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

11.2. GARANTII
Toate PRODUSELE beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.
Pentru o corecta comunicare a certificatului de garantie aferent PRODUSULUI din COMANDA, CLIENTULUI ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din CONTUL sau.
Reclamatiile privind deficiente ale PRODUSULUI/PRODUSELOR achizitionate pot fi facute accesand Formularul de Contact . CLIENTUL, are obligatia sa ia la cunostinta si sa respecte prevederile cuprinse in certificatul de garantie, in caz contrar existand riscul de a pierde garantia PRODUSULUI.
11.3. FORTA MAJORA
Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora, in conformitate cu legislatia in vigoare.
11.4. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA
CONTRACTUL este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Lenjerii Romanesti si CLIENT se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Bucuresti.

11.5. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA
CONTINUTUL, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe SITE, sunt proprietatea exclusiva a Lenjerii Romanesti, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

CLIENTULUI/UTILIZATORULUI nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui CONTINUT in orice alt context decat cel original intentionat de Lenjerii Romanesti, includerea oricarui CONTINUT in afara SITE-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Lenjerii Romanesti asupra CONTINUTULUI precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea CONTINUTULUI, decat cu acordul scris expres al Lenjerii Romanesti.

Orice CONTINUT la care CLIENTUL/ UTILIZATORUL are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta prezentului document, in cazul in care CONTINUTUL nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre Lenjerii Romanesti si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea Lenjerii Romanesti cu referire la acel CONTINUT.

CLIENTUL/ UTILIZATORUL poate copia, transfera si/sau utiliza CONTINUTUL numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile prezentului document.
In cazul in care Lenjerii Romanesti confera CLIENTULUI / UTILIZATORULUI dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit CONTINUT, la care CLIENTUL / UTILIZATORUL are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor CONTINUTURI definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor CONTINUTURI pe SITE sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea Lenjerii Romanesti pentru respectivul CLIENT/UTILIZATOR sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest CONTINUT transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui CONTINUT, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

Niciun Continut transmis catre CLIENTsau UTILIZATOR, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Lenjerii Romanesti si/sau al angajatului/prepusului Lenjerii Romanesti care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.


12. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Lenjerii Romanesti are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza UTILIZATORII/CLIENTII sai.

Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezinta orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.
Prin citirea Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Prin inscrierea pe SITE/efectuarea unei COMENZI si completarea datelor personale in formularele de inscriere, UITLIZATORII/CLIENTII declara ca sunt de acord ca toate datele lor personale sa fie incluse in baza de date a Lenjerii Romanesti si isi dau acordul expres si neechivoc ca toate datele lor personale sa fie stocate si utilizate pentru:• activitati de marketing prin primirea de mesaje de informare sau comerciale (oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Lenjerii Romanesti si a tertilor cu care Lenjerii Romanesti are relatii de orice natura) la adresele de e-mail comunicate Lenjerii Romanesti;• participarea la concursuri, promotii;• transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, administrare, etc);• statistici interne necesare pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite si imaginii SITE-ului si pentru crearea unor elemente caracteristice noi, promotii, functionalitati si servicii noi;• pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale SITE-ului;• cercetari de piata;• urmarirea datelor de vanzari.

Lenjerii Romanesti nu va dezvalui nici un fel de informatie despre UTILIZATORII/CLIENTII SITE-ului sau fara a primi mai intai consimtamantul expres al acestora in aceasta privinta. In acelasi timp insa, poate dezvalui informatii si date cu caracter personal atunci cand acest lucru este prevazut expres prin lege.
Prin completarea in formularul de comanda pe SITE a datelor personale, inclusiv CNP, in scopul activitatii de creditare, CLIENTUL isi exprima expres consimtamantul ca persoanele juridice cu care Lenjerii Romanesti a incheiat parteneriate in vederea oferirii PRODUSELOR prin credit sa prelucreze datele personale ale acestuia in vederea consultarii informatiilor inregistrate pe numele sau in baza de date a Biroului de Credit.

Informatiile CLIENTULUI cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.
Conform Legii nr. 677/2001, UTILIZATORII/CLIENTII beneficiaza de dreptul la informare (art. 12), acces la date (art. 13), interventie (art. 14), opozitie (art. 15), de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si de a se adresa justitiei (art. 18). Totodata, acestia au dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, orice persoana se poate adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul Lenjerii Romanesti.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa Lenjerii Romanesti UTILIZATORII/CLIENTII isi pot exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi: - o data pe an, confirmarea faptului ca datele personale sunt sau nu prelucrate; - sa intervina asupra datelor transmise; - sa se opuna prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara.

Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct. Detalii la www.dataprotection.ro
COLECTAREA AUTOMATA DE DATE CU CARACTER NON-PERSONAL (COOKIES)
In unele cazuri, este posibil ca Lenjerii Romanesti sa colecteze informatii cu caracter non-personal despre UTILIZATORI/CLIENTI. Exemple de informatii de acest tip sunt: tipul de browser folosit, sistemul de operare al calculatorului folosit si numele domeniului website-ului de unde a fost facute conexiunea la SITE.

In timpul vizionarii SITE-ului, Lenjerii Romanesti va putea stoca anumite informatii despre UTILIZATOR/CLIENT. Aceste informatii vor fi sub forma unui fisier "Cookie" sau a unui fisier similar. Aceste fisiere "Cookies" ajuta Lenjerii Romanesti sa construiasca un SITE sau publicitate care sa raspunda cat mai bine intereselor si preferintelor UTILIZATORILOR/CLIENTILOR.

Cu cele mai multe browsere de Internet se pot sterge sau bloca fisierele „Cookies" sau se poate primi o atentionare inaintea primirii unui astfel de fisier. Lenjerii Romanesti recomanda UTILIZATORILOR / CLIENTILOR sa consulte instructiunile browser-ului sau fisierul de ajutor pentru a afla mai multe informatii despre aceste functii.


DESCRIERE OFERTA 1+1 GRATIS:

1. Oferta este valabila incepand cu data de 01.09.2018 pentru un termen nelimitat, dar in limita stocului de produse disponibile.

2. Pentru a beneficia de oferta aveti obligatia de a adauga in cosul de cumparaturi atat produsele comandate, cat si cele gratuite. Exemple: daca doriti sa comandati 1 produs si sa primiti 2, aveti obligatia de adauga in cos 2 produse si veti achita doar 1; daca doriti sa comandati 2 produs si sa primiti 4, aveti obligatia de adauga in cos 4 produse si veti achita doar 2; daca doriti sa comandati 3 produs si sa primiti 6, aveti obligatia de adauga in cos 6 produse si veti achita doar 3; etc. ATENTIE: DACA NU VETI ALEGE DVS PRODUSUL CADOU (prin adaugarea acestuia in comanda) VI SE V-A PUNE UNUL DIN OFICIU. PRODUSUL NU SE ADAUGA IN RUBRICA COMENTARII. DE ASEMENEA, DACA DORITI SCHIMBAREA ACESTUIA DUPA CE ATI RECEPTIONAT COLETUL, VETI AVEA DE ACHITAT SUMA DE 30 LEI PENTRU TRANSPORT TUR-RETUR!

3. Produsul GRATUIT va fi cel cu pretul mai mic, in cazul in care produsele au preturi diferite.

4. Aveti posibilitatea de a alege 2,4,6,8, etc produse diferite. Oferta nu se limiteaza doar la 2 produse, ci este nelimitata (puteti comanda cate produse doriti).

5. Aveti posibilitatea sa comandati 2 produse din categorii diferite (lenjerii de pat, paturi, cuverturi, pilote, etc) si sa achitati doar pe cel cu pretul mai mare, cel cu pretul mai mic fiind cel gratuit. Pentru acest lucru trebuie sa specificati in rubrica "COMENTARIU" din formularul de comanda.

Pozele au caracter informativ, fiind doar de prezentare, nu o obligativitate contractuala. Modelele difera in unele cazuri fata de poza (amplasarea modelului pe lenjerie, culorile si nuantele de culoare, fara a se limita doar la aceste aspecte). In cazul pernelor modelul nu este identic ca si in poza (pot fi fie cu model, fie fara imprimeu) in functie de cum a fost taiat din material; exceptie o fac produsele unde se specifica ca sunt IDENTICE CU POZA.

ATENTIE: LENJERIILE DE PAT (CA SI ORICE PRODUS TEXTIL) TREBUIE SPALAT SI CALCAT INAINTE DE PRIMA UTILIZARE. FIIND LENJERII IMPRIMATE, LA PRIMA SPALARE POATE IESI SURPLUSUL DE VOPSEA.

Lenjeriile de Pucioasa sunt CONFECTIONATE la Pucioasa, nu materialul este de Pucioasa. Materialul este din import, confectionarea lenjeriilor facandu-se la Pucioasa, jud. Dambovita.